Toçoğlu'nun en büyük hayali:Sakarya Nehri Rekreasyon projesini

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Nehri Rekreasyon projesini hayata geçirmek istediklerini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 17:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehir merkezinde trafik sorunlarının kalmadığını belirterek. "Trafik kuyrukları artık yok. Şehrimizin trafiğini her gün trafiğe girecek yeni araçları öngörerek ciddi bir çalışma yürütüyoruz. Kavşaklarda düzenlemeler yapıyoruz. Mutlaka araç filomuzu geliştirip toplu ulaştırmayı geliştirmemiz şart. Halkımız bunun farkında. Ulaşım filomuza 60 yeni araç kattık. Kartal Belediyesi'nin bütçesi 195 milyon. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesi 185 milyon. Biz bu imkânlarla bunları yapıyoruz.? dedi.

Anket sonuçlarına göre Sakaryalılar'ın yatırımlardan memnun olduğunu kaydeden Toçoğlu, şunları söyledi; "Anket sonuçlarında 19 kalem soruda hamdolsun hep olumlu cevaplar alıyoruz. Yatırımlarımızı vatandaşlarımız beğeniyor. Gar Meydanı, Orhan Camii Meydanı. Bakın ben hiçbir işimi 'sabah kalkıp arkadaşlar şunu yapacağım' diyerek yapmam. Pazartesi günleri toplantımız var. Orada her türlü detayı konuşmak serbesttir. Medeni cesareti olan herkes her şeyi söyleyebilir. Üst düzey bir toplantıdır bu. Kanaatlerimi değiştirdiğim zamanlar da oluyor. Arkadaşlarım beni orada ikna ederler. Herkesi memnun etme şansım yok. Herkesin fikrini alacağım ama sonunda ben karar vereceğim."

Türkiye'de çevrecilikte birincilik ödülü almış bir belediye olduklarını dile getiren Toçoğlu; "3 yılda birçok hizmeti hayata geçirdik ve her gün üzerine koyuyoruz. Şehrimiz, dışarıdan gelenler görüyor, gayet yaşanabilir, güzel bir şehir. En büyük hayalim alnım açık başım dik olarak bu görevi sonlandırmak. Çoluk çocuğumun arkasından benim arkamdan görevin sonrası konuşulmaması, iyi bahsedilmek ve sonraki en büyük hayalim ise Sakarya Nehri Rekreasyon projesini hayata geçirmek. Bundan sonraki hedefim de inşallah o olacak.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber